Placinta cu bezea cu zahar brun ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 481 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de apă, cremă de tartru, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Plăcintă Cremoasă De Ananas Cu Bezea De Zahăr Brun, Plăcintă Cremoasă De Ananas Cu Bezea De Zahăr Brun, și Budinca Butterscotch cu Bourbon-bezea zahar brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță grea de 4 litri. Se amestecă jumătate și jumătate. Gatiti, amestecand constant, la foc mediu 9 minute sau pana cand amestecul ajunge la fierbere si se ingroasa. Se fierbe 2 minute, amestecând constant.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură.
3
Bateți ușor gălbenușurile de ou cu un bici de sârmă. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 3 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și untul. Acoperiți și puneți deoparte în timp ce pregătiți bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Se amestecă împreună 3/4 cană zahăr brun, 2/3 cană zahăr granulat și apă într-o cratiță grea de 1 litru. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, până se dizolvă zahărul. Spălați cristalele cu o perie mică de patiserie înmuiată în apă fierbinte. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând des, până când un termometru cu bomboane înregistrează 246 (etapa cu bile ferme).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Umăr
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Perie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
În timp ce siropul gătește, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare la viteză mare, cu un mixer cu suport greu, până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă amestecul de sirop fierbinte într-un flux greu peste albusurile bătute, bătând constant la viteză mare până se formează vârfuri rigide (aproximativ 2 până la 3 minute). (Nu exagera.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Se toarnă umplutura fierbinte în coajă de patiserie. Lingurați o treime din bezea peste umplutura fierbinte în aproximativ 5 păpuși mari. Folosind spatele unei linguri mari, întindeți bezea, sigilând marginea produselor de patiserie și formând vârtejuri decorative.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți încă o treime din bezea peste plăcintă, folosind aceeași procedură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți treimea rămasă din bezea peste plăcintă și întindeți-o pe margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Coaceți la 375 timp de 9 minute sau până când bezea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1
Pentru cele mai bune rezultate, cronometrați bătaia albușurilor de ou cât mai aproape de pregătirea siropului. Deoarece această bezea este coaptă doar 9 minute, este esențial ca siropul să fie 246 atunci când este adăugat la albușurile de ou pentru a le aduce la o temperatură sigură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2
Asigurați-vă că utilizați un mixer cu suport greu, cu cel puțin un bol de 4 litri, pentru a găzdui volumul mare de bezea. Nu fi tentat să se răspândească pe toate bezea dintr-o dată. Este necesar să se aplice în 3 loturi pentru a se potrivi totul pe plăcintă și pentru a asigura un volum maxim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat