Plăcintă crocantă cu pui și sparanghel
Puiul crocant și plăcinta cu sparanghel durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 346 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, buton de unt, sparanghel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă Cu Oală De Pui Și Sparanghel Cu Crustă De Cartofi Cu Ierburi, Plăcintă cu sparanghel și nuci (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, și Sparanghel cu Pancetta crocantă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu.
Întindeți puiul uniform într-un vas de copt puțin adânc. Dot cu jumătate de unt și grătar timp de 7-10 minute, întorcându-se ocazional până când este gătit. Între timp, puneți legumele într-un bol și turnați peste ele un ibric cu apă clocotită. Se lasă 2-3 minute, apoi se scurge.
Împrăștiați legumele și șunca peste pui, dollop pe crme frache și condimentați după gust.
Presărați pesmetul, punctați cu untul rămas, apoi glisați sub grătar încă 5 minute până când se încălzește și toppingul este crocant.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling