Plăcintă Cremoasă Cu Banane Și Fructe De Pădure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cremoasă cu banane. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de banane, suc de lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, Placinta Cu Banane, și Tartă Cremoasă Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor înmuiată.
Se presară cu nuci pecan; rotiți ușor pecanii în produse de patiserie.
Transfer la un 9-in. plăcinta. Linie coajă de patiserie unpricked cu o grosime dublă de folie grele.
Coaceți la 450 de minute timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, combinați laptele, smântâna și înlocuitorul de zahăr. Se amestecă treptat în amestec de budincă uscată. Îndoiți în topping biciuit.
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic. Feliați bananele în suc și amestecați ușor pentru a acoperi. Puneți deoparte 1/3 cană; lingurați felii de banane rămase în crustă. Se acoperă cu amestec de budincă, afine și felii de banane rezervate. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute înainte de servire.