Plăcintă clasică de vișine cu crustă de zăbrele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta clasică de vișine cu crustă de zăbrele. O porție conține 468 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Clasică De Vișine Cu Crustă De Zăbrele, Plăcintă clasică de cireșe cu crustă de zăbrele, și Plăcintă clasică de cireșe cu crustă de plăcintă cu ulei de cocos infuzat cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până se formează aglomerări mici de mazăre.
Adăugați 5 linguri de apă cu gheață; se amestecă ușor cu furculița până când aluatul se ține împreună când se presează bucăți mici între vârfurile degetelor, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul împreună; împărțiți în 2 bucăți. Formați fiecare piesă în bilă, apoi aplatizați-o în disc și înfășurați-o în plastic. La frigider cel puțin 30 de minute. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Bateți 1 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-un castron mediu pentru a amesteca. Se amestecă cireșele, sucul de lămâie și vanilia; pus deoparte.
Rolați 1 disc de aluat pe suprafața făinoasă până la o rundă de 12 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați excesul de aluat la 1/2 inch.
Rolați al doilea disc de aluat pe suprafața făinoasă până la Runda de 12 inci. Folosind un cuțit mare sau o roată de patiserie cu margine canelată, tăiați zece benzi late de 3/4 inch din aluat rotund.
Transferați umplutura în vasul căptușit cu aluat, îngrămădind ușor în centru. Punct cu unt. Aranjați benzi de aluat deasupra umpluturii, formând zăbrele; tăiați banda de aluat deasupra la 1/2 inch. Îndoiți crusta de jos în sus peste capetele benzilor și marginile de sertizare pentru a sigila.
Periați crusta de zăbrele (nu marginile) cu lapte.
Presărați zăbrele cu restul de 1 lingură de zahăr.
Așezați plăcinta pe foaia de copt cu margini și coaceți 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Coaceți plăcinta până când umplutura clocoteșteși crusta este maro aurie, acoperind marginile cu guler de folie dacă se rumenesc prea repede,cu aproximativ 1 oră mai mult.
Transferați plăcinta în raft și răciți complet.
Tăiați în pene șiserviți cu înghețată de vanilie.