Plăcintă Chimică Cu Mere (Fără Plăcintă Cu Mere)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta chimică cu mere (fără plăcintă cu mere). Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, biscuiți rotunzi cu unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (225 grade C).
Se întinde patiseria și se lasă deoparte. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Într-un castron mic se amestecă împreună zahăr și smântână de tartru.
Adăugați amestecul în apă clocotită. Se amestecă, apoi se adaugă biscuiți, unul câte unul. Se fierbe timp de 3 minute, dar nu se amestecă.
Se toarnă amestecul de cracker în tava de plăcintă căptușită cu patiserie.
Presărați biscuiții cu scorțișoară și punctați cu unt sau margarină. Acoperiți cu produse de patiserie de top. Sigilați marginile și tăiați orificiile de abur în partea de sus.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până când crusta se rumeneste. Poate fi necesar să acoperiți partea de sus a patiseriei prin coacere pentru a preveni suprasolicitarea.