Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați plăcintele cu mere caramelizate. Această rețetă face 8 porții cu 499 de calorii , 6 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită mere, suc de lămâie, extract de vanilie și scorțișoară măcinată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21% , ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ plăcinte de mână cu ceapă caramelizată Stout , plăcinte de mână cu mere și plăcinte de mână cu mere .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați mere; gatiti si amestecati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Se amestecă zahărul brun, amidonul de porumb și scorțișoara; adaugă la mere. Gatiti si amestecati inca 7-8 minute sau pana cand merele incep sa se inmoaie si sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Se ia de pe foc; se amestecă cu sucul de lămâie și vanilia. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
5
Preîncălziți cuptorul la 400°. Pe o suprafață ușor făinată, desfășurați foile de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Rolați la 1/8 inchi. grosime; tăiați patru 5-in. cercuri din fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Pune aproximativ 3 linguri de umplutură pe o jumătate din fiecare cerc. Umeziți marginile de patiserie cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură. Apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila sau, dacă doriți, ciupiți marginile pentru a sigila și a flutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Transferați pe foi de copt unse. Înțepați blaturile de patiserie cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.
11
Pentru topping, amestecați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
12
Ungeți plăcintele cu unt topit; se presara cu scortisoara-zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
13
Se serveste cald sau la temperatura camerei. Dacă doriți, acoperiți cu înghețată.
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.