Plăcinte cu pizza de miel

Plăcinte cu pizza de miel
Miel pizza pies este un curs principal, care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 518 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 73 de fani. Un amestec de roșii, frunze de mentă, amestec de bază pentru pizza plic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Plăcinte Cu Miel Și Mazăre, Plăcinte De Mână De Miel Condimentate, și Plăcinte Cu Oală De Miel Cu Mazăre Și Mentă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi prăjiți ceapa, tocatul și scorțișoara la foc mare timp de 5 minute până când tocatul se rumeneste. Scoateți focul, condimentați, apoi amestecați nucile și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pregătiți amestecul de pizza conform instrucțiunilor ambalajului, dar ignorați etapa de creștere. Împărțiți în 4 și bateți în cercuri mici pe o foaie de copt. Puneți amestecul de tocat peste o jumătate din fiecare cerc, așezați 2 felii de roșii deasupra, apoi pliați aluatul. Apăsați marginile pentru a sigila, tăiați partea superioară de 3 ori, apoi coaceți timp de 10-15 minute, până când aluatul este auriu și fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Amestec De Aluat De PizzaAmestec De Aluat De Pizza
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu tzatziki și o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizza poate fi asociată cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista