Plăcinte Cu Bezea Cu Nuci De Macadamia Cu Ananas
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcintele cu bezea cu nuci de macadamia cu ananas ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de sare, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcinte Cu Bezea Cu Nuci De Macadamia Cu Ananas, Plăcinte cu bezea cu lămâie, și Plăcinte Cu Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. prăjiți nucile în 1 strat într-o tigaie superficială în cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft. Se toacă grosolan 1/4 cană de nuci și se lasă deoparte.
Pulsați făina, zahărul, sarea și restul de 1/2 cană de nuci într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt, apoi adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați oul și procesați până când aluatul începe să se unească într-o bilă, dar este încă sfărâmicios. Formați aluatul într-o bilă cu mâinile. Apăsați aproximativ 1 lingură de aluat uniform pe partea de jos și în sus a fiecărei farfurii. Răciți cojile până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute.
Înțepați ușor fundul și părțile laterale ale cojilor de plăcintă răcite peste tot cu o furculiță.
Coaceți până când marginile sunt aurii și fundul este auriu pal, 12 până la 15 minute.
Se răcește complet în tigăi pe rafturi. Slăbiți cu atenție marginile cojilor cu spatula offset, apoi îndepărtați cu grijă cojile din tigăi și transferați-le într-o tigaie superficială.
Presărați nuci tocate în fundul cojilor. Lăsați cuptorul pornit.
Fierbeți untul, ananasul, zahărul brun și sucul de lămâie într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată și ananasul este ușor translucid, aproximativ 10 minute.
Se răcește ușor, apoi se pune o lingură de umplutură în fiecare coajă.
Bateți albușurile cu cremă de tartru într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când țin doar vârfuri moi. Bateți treptat zahărul și bateți până când bezea ține vârfuri rigide și lucioase. Lingurați aproximativ 2 linguri de bezea peste umplerea fiecărei plăcinte, acoperind complet umplutura și sigilând bezea la patiserie.
Desenați bezea în vârfuri mici și coaceți până când vârfurile sunt aurii în pete, aproximativ 5 minute.
Plăcinte răcoroase pe rafturi, aproximativ 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Cojile de plăcintă necoapte pot fi răcite, acoperite, până la 1 zi.* Cojile de plăcintă pot fi coapte cu 3 zile înainte și păstrate, stratificate între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Plăcintele pot fi coapte cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.* Albușurile din bezea nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs. Puteți înlocui albușurile de ou pasteurizate lichide.