Plăcinta de desert a lui Mari

Plăcinta de desert a lui Mari
Plăcinta de desert a lui Mari necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Cookie-uri de ovaz de casă Mari, Omletă în stil coreean (gaeran Mari), și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare,
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați untul în făină și 1/4 cană de zahăr până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; amestecați amestecul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
6
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr până se omogenizează. Îndoiți în jumătate din toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Răspândiți amestecul peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
În același castron,
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Amestecați budinca conform instrucțiunilor pachetului.
10
Se întinde peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se acoperă cu toppingul biciuit rămas. Se răcește în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista