Plăcinta de desert a lui Mari
Plăcinta de desert a lui Mari necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Cookie-uri de ovaz de casă Mari, Omletă în stil coreean (gaeran Mari), și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați untul în făină și 1/4 cană de zahăr până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; amestecați amestecul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr până se omogenizează. Îndoiți în jumătate din toppingul biciuit.
Răspândiți amestecul peste crusta răcită.
Amestecați budinca conform instrucțiunilor pachetului.
Se întinde peste amestecul de brânză cremă.
Se acoperă cu toppingul biciuit rămas. Se răcește în frigider.