Plăcinta cu oală de fructe de mare a unchiului Bubba
Plăcinta cu oală de fructe de mare a unchiului Bubba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2077 calorii, 38g de proteine, și 160g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână țelină, nucșoară, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Plăcinta cu oală de fructe de mare a unchiului Bubba, Aripile unchiului Bubba, și Crabul Martini al unchiului Bubba.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Decongelați 1 foaie de foietaj, desfaceți-o și periați cu ou bătut. Feliați patiseria în benzi late de 1 inch. Țeseți benzi în design de zăbrele, dimensionate pentru a se potrivi cu partea superioară a unui bol sau caserolă de servire de dimensiuni medii de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Așezați patiseria pe o foaie de biscuiți tapetată cu hârtie pergament și coaceți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până când este nevoie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Reglați temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adaugă ceapa, feniculul, usturoiul, țelina, morcovii și mazărea verde și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Verde
Morcov
țelină
Fenicul
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați scoici și tasso și continuați să sotati până când scoicile sunt abia la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Se presară făină și se amestecă până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați smântână, nucșoară, condimente și bulion. Creșteți căldura și aduceți la fierbere, amestecând constant. Când amestecul ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Nucșoară
Cremă
6
Adăugați carne de crab, creveți și stridii și condimentați, după gust, cu piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Crabmeat
Stridii
Creveți
7
Se toarnă în vasul de servire sigur pentru cuptor. Se acoperă cu foietajul cu zăbrele pre-coapte și se apasă ușor în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
8
Coaceți aproximativ 10 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.