Plăcinta ciobanilor lui Sophie
Sophie's Shepherds Pie ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Pentru 4,76 USD per porție , această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1189 de calorii , 58 g de proteine și 59 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. Un amestec de fasole coptă, roșii conservate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 96% . Rețete similare includ plăcintă din șifon cu dovleac cu crustă dublă de ciocolată , plăcintă cu nucă de cocos Impossible și plăcintă cu pui cu 4 ingrediente .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți cartofii într-o cratiță și umpleți cu apă cât să o acopere. Aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mediu până când sunt suficient de fragezi pentru a se străpunge cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și pasați cu unt și lapte până la textura dorită.
Între timp, sfărâmă mielul măcinat într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati pana cand nu mai sunt roz. Asezonați cu sos Worcestershire și bulion de vită.
Adăugați ciupercile și ceapa; continuați să gătiți și să amestecați până se înmoaie.
Transferați conținutul tigaii într-o tavă mare.
Amestecați fasolea coptă, roșiile tăiate cubulețe, amestecul de sos și morcovii cu mielul. Peste partea superioară puneți bucăți mari de piure de cartofi și răspândiți cu grijă uniform pentru a acoperi întregul blat. Greblați peste el cu o furculiță pentru a crea o textură crocantă deasupra când se rumenește.
Coacem 10 minute in cuptorul preincalzit, pana blatul este rumenit si crocant.