Plum Galette ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 303 de calorii . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți per porție . Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Dacă aveți zahăr, până la 8 prune, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Plum Galette , Plum Galette și Plum Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pudrați o suprafață curată și uscată cu o cantitate mică de făină (luați un strop între degete și apoi aruncați-o pe blat ca și cum ați trage zaruri). Cu un sucitor, rulați pateul de sablee folosind mișcări rapide și scurte de la mijlocul aluatului, până când ați format un cerc de aproximativ 10 inchi în diametru și aproximativ 1/4 inch grosime. La fiecare câteva mișcări, ridicați și întoarceți aluatul un sfert de tură, pudând dedesubt cu o cantitate mică de făină, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch, Răcite
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
La 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Puneți sucitorul peste sfert de jos al aluatului și ridicați marginea de jos a aluatului în sus și peste știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Rulați ușor știftul de lângă dvs. pentru a ajuta la adunarea cercului de aluat pe știft, apoi desfășurați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Pune foaia de copt la frigider pentru a se răci timp de 10 minute și până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Puneți felii de prune într-un castron și amestecați cu zahărul și sucul de la o jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți foaia de copt din congelator. Lucrând de la centru, aranjați felii de prune gros peste aluat, lăsând un chenar de aproximativ 1 1/2 inch pe toate marginile. Îndoiți marginile expuse ale aluatului în sus și peste prune, astfel încât galeta să arate ceva ca o pizza cu un chenar de crustă în jurul exteriorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Ungeți aluatul cu oul bătut și stropiți cu mai mult zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se pune pe grătarul de jos al cuptorului și se coace până când crusta devine aurie și fructele sunt moi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin pe un grătar. Dacă folosiți, stropiți cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Când galeta nu mai este fierbinte la atingere, alunecă pe o farfurie de tort sau pe piedestal.
12
Se serveste cald sau la temperatura camerei.
13
În bolul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul și sarea. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați untul și acționați și opriți robotul de bucătărie până când amestecul seamănă cu nisipul grosier, cu bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre încă vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
15
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și pulsați până când amestecul se reunește, dar nu formează o singură masă. Întoarceți aluatul pe o suprafață curată și strângeți-l într-o bilă liberă. Lucrând cu o bucată mică de aluat pe rând, strângeți aluatul peste blat cu călcâiul mâinii, apoi răzuiți-l cu un tăietor de patiserie și strângeți-l înapoi, formând o a doua bilă. Repetați cu aluatul rămas până când tot aluatul neted este într-o singură minge. Se aplatizează într-un disc, se înfășoară bine în folie de plastic și se lasă la frigider cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar