PLT cu față deschisă
Open Faced PLT ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 451 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de roșii, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cu fața deschisă NY benzi, Omletă cu față deschisă, și Rubens Cu Fața Deschisă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți maioneza, sucul de lămâie și coaja într-un castron mic pentru a amesteca. Puneți amestecul de maioneză deoparte.
Prăjiți pâinea pe un grătar sau o plită panini până se rumenesc.
Întindeți amestecul de maioneză peste fiecare felie de pâine prăjită. Aranjați prosciutto peste pâine prăjită, împărțind în mod egal. Se acoperă cu rucola, apoi roșiile.
Stropiți uleiul peste sandvișuri, apoi presărați sare și piper.
Tăiați sandvișurile în 3 bucăți egale și serviți.