Plov Uzbek (miel și orez Pilaf)

Plov Uzbek (miel și orez Pilaf) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 436 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de semințe de coriandru, ulei vegetal, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până orez basmati ai putea urma acest curs principal cu Budinca de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plov (Pilaf De Orez Uzbec), Miel Uzbec Și Mazăre Verde Plov, și Picior Prăjit De Miel Umplut Cu Plov Uzbek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul basmati într-un castron mare și acoperiți cu apă caldă. Pune deoparte. Spălați capetele de usturoi. Pune deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau o tigaie mare la foc mare până la fumat, apoi adăugați mielul, întorcând ocazional până când mielul este rumenit uniform, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit, aproximativ 10 minute. Se amestecă morcovii; gătiți și amestecați până când morcovii s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Se presară cu chimen, coriandru, afine și boabe de piper. Puneți capete întregi de usturoi în amestec, amestecând pentru a distribui uniform ingredientele. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute.
Spălați și scurgeți orezul basmati cu apă fierbinte.
Turnați orezul curățat peste amestecul de miel într-un strat uniform. Se toarnă încet în apa clocotită. Orezul trebuie acoperit cu aproximativ 3/4 inch de apă. Nu amestecați. Se condimentează cu sare și se reduce căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, iar lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute. Amestecați orezul și mielul împreună și serviți cu capetele de usturoi deasupra.