Platoul cu fructe de mare este o rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian, cu 6 porții. Acest fel principal are 510 de calorii, 35 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 3,66 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, homari, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, care este solid. Încercați platoul cu fructe de mare prăjite, platoul cu fructe de mare australiene și platoul cu fructe de mare și legume la grătar mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un platou mare cu gheață pisată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
2
Puneți fructele de mare și lămâile cu talent peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
3
Serviți cu sosurile.
4
Combinați toate ingredientele și serviți cu fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi, Tăiate La Jumătate
5
Puneti salota, otetul si zaharul intr-o cratita mica si aduceti la fiert. Gatiti descoperit timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi, Tăiate La Jumătate
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
6
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
7
Adăugați ardeiul și ierburile și serviți cu stridiile crude.