Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Platoul festiv de fructe. Această rețetă servește 16 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 99 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați struguri, zahăr brun, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Platou De Fructe Festive (Dimensiunea Mulțimii), Platou De Fructe, și Platou De Fructe Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați fructele pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2
Se amestecă smântână și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3
Se ornează cu coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Serviți cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.