Platoul de Taco de pește este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 572 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, tortilla de porumb, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Taco Dip Platou, Platou Taco, și Platou De Aperitive Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa și jalapeos într-un castron mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă oțetul, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță mică. Aduceți doar la fierbere, amestecând până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă peste ceapă și jalapeos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 8 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și refrigerați.)
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 191°. tigaie de prăjire cu ulei ușor. Char jumătate din tomatillos, părți albe de ceapă verde și jalapeo direct peste flacăra de gaz sau în broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Cum Ar Fi Pepitele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Transferați legumele carbonizate în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Adăugați tomatillos și căței de usturoi rămași în tigaie. Prăjiți până când toate legumele sunt moi, aproximativ 12 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cum Ar Fi Pepitele
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Jalapeo cu tulpină și semințe.
5
Așezați toate legumele prăjite, blaturile de ceapă verde, coriandrul și 1 lingură de suc de lămâie în blender. Puree până la neted, oprindu-se pentru a împinge legumele în jos în lame de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Suc De Lămâie
Legume
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați în castron mediu. Condimentați cu sare și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Amestecați zeama, coriandrul, sosul de piper, 1 linguriță de sare și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Lapte Bătut
Suc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați pește; aruncă. Capac; se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
3
Preîncălziți cuptorul la 149°.înfășurați tortilla în folie; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
4
Bateti faina si restul de 2 lingurite de sare intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați suficient ulei în tigaia mare pentru a atinge adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Încălziți uleiul până când termometrul înregistrează 177°. lucrând în loturi, scoateți peștele din marinată și dragați în făină. Adăugați cu grijă peștele în tigaie, acoperiți parțial și prăjiți până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
7
Transferați pe foaia de copt căptușită cu hârtie pentru a se scurge, apoi transferați la cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Configurarea bufet cu toate elementele de fixare taco, împreună cu salsa proaspătă și guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guacamol
Dientes De Ajo
9
* Verde și roșii, cu o coajă de hârtie, tomatillos sunt disponibile în secțiunea de produse a unor supermarketuri și piețe latine.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.