Platou De Taco Cu Pește

Platou De Taco Cu Pește
Platoul de Taco de pește este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 572 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, tortilla de porumb, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Taco Dip Platou, Platou Taco, și Platou De Aperitive Taco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa și jalapeos într-un castron mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă oțetul, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță mică. Aduceți doar la fierbere, amestecând până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă peste ceapă și jalapeos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 8 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și refrigerați.)
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 191°. tigaie de prăjire cu ulei ușor. Char jumătate din tomatillos, părți albe de ceapă verde și jalapeo direct peste flacăra de gaz sau în broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Transferați legumele carbonizate în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați tomatillos și căței de usturoi rămași în tigaie. Prăjiți până când toate legumele sunt moi, aproximativ 12 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Jalapeo cu tulpină și semințe.
5
Așezați toate legumele prăjite, blaturile de ceapă verde, coriandrul și 1 lingură de suc de lămâie în blender. Puree până la neted, oprindu-se pentru a împinge legumele în jos în lame de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați în castron mediu. Condimentați cu sare și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Amestecați zeama, coriandrul, sosul de piper, 1 linguriță de sare și sucul de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Lapte BătutLapte Bătut
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați pește; aruncă. Capac; se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Preîncălziți cuptorul la 149°.înfășurați tortilla în folie; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Bateti faina si restul de 2 lingurite de sare intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați suficient ulei în tigaia mare pentru a atinge adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți uleiul până când termometrul înregistrează 177°. lucrând în loturi, scoateți peștele din marinată și dragați în făină. Adăugați cu grijă peștele în tigaie, acoperiți parțial și prăjiți până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Transferați pe foaia de copt căptușită cu hârtie pentru a se scurge, apoi transferați la cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Configurarea bufet cu toate elementele de fixare taco, împreună cu salsa proaspătă și guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
* Verde și roșii, cu o coajă de hârtie, tomatillos sunt disponibile în secțiunea de produse a unor supermarketuri și piețe latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
TomateTomate

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoarefiecare nucșoară măcinată, ienibahar și cuișoare1parmezan rassare kosher grosierăsare kosher grosieră3cp. legume (de exemplu, spanac)sare kosher grosieră, divizatăsare kosher grosieră, divizată16tortilla de porumbtortilla de porumb1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) frunze proaspete de coriandru(ambalate) frunze proaspete de coriandru2cuișoare de usturoi, necojitecuișoare de usturoi, necojite4ceapă verde, părți albe și verzi separateceapă verde, părți albe și verzi separate8creveți și cu veneGuacamolGuacamol1jalape eliptico chilejalape eliptico chile5smallsjalape mici întregijalape mici întregi1parmezan rassuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1parmezan ras(sau mai mult) suc proaspăt de lămâie(sau mai mult) suc proaspăt de lămâie2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1Oreos dublu umplut(ambalat) coajă de tei rasă fin(ambalat) coajă de tei rasă fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de ardei iutesos de ardei iute340ardei habeneroceapă roșie (aproximativ, înjumătățită pe lungime, tăiată subțire transversalceapă roșie (aproximativ, înjumătățită pe lungime, tăiată subțire transversal8creveți și cu veneSalsa proaspătăSalsa proaspătă1pinchVârf de sareVârf de sare4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de orez condimentatoțet de orez condimentat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de auto-creșterefăină de auto-creștere1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe907ardei habenerohalibut fără piele, biban de mare sau file de bas cu dungi, tăiate în benzi de 1/2 x 1/2 inchhalibut fără piele, biban de mare sau file de bas cu dungi, tăiate în benzi de 1/2 x 1/2 inch340ardei habenerotomatillos,* decorticat, cu tulpină, divizattomatillos,* decorticat, cu tulpină, divizat8creveți și cu veneUlei vegetal (pentru prăjit)Ulei vegetal (pentru prăjit)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista