Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați platoul de legume pentru pomul de Crăciun. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, flori de broccoli, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Platou cu fructe și brânză de pom de Crăciun, Pom De Crăciun Cu Legume, și Pom De Crăciun Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mic, se amestecă împreună ingrediente dip. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Clătiți și uscați bine legumele. Tăiați tulpinile de flori de broccoli și conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Aranjați broccoli pe platoul de servire pentru a forma forma copacului și roșiile pentru a forma ghirlanda. Aranjați ardeiul gras pentru a forma stea și conopida pentru a forma zăpadă (vezi foto). Dacă doriți, acoperiți și refrigerați până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tomate
4
Chiar înainte de servire, aranjați covrigii în partea de jos a copacului pentru a forma trunchiul.