Platou de fructe
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Platoul de fructe ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 285 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 4,65 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți afine, zmeură, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Platoul cu fructe și brânză , Platoul cu fructe festive și Platoul cu fructe fantezie .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aranjați frunzele de smochin pe un platou.
Puneți ananasul și pepenele galben deasupra frunzelor de smochin și aranjați cu talent afinele, căpșunile și zmeura peste vârful ananasului și pepenilor.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Paques et Fils. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![NV Paques et Fils]()
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.