Platou Cu Fructe De Mare Prăjite

Platou Cu Fructe De Mare Prăjite
Platoul cu fructe de mare prăjite este un pescatarian rețetă cu 60 de porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zară, sare de mare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Platou Cu Fructe De Mare, Platou Australian Cu Fructe De Mare, și Platou mediteranean cu fructe de mare și legume la grătar.

Instrucțiuni

1
Tapetați 1 foaie de copt cu un prosop de bucătărie și alta cu prosoape de hârtie.Folosind o mandolină cu atașamentul tăiat cu vafe, tăiați fiecare cartof cât mai subțire posibil, întorcându-l la 90 după fiecare trecere pentru a crea un model de vafe. Așezați cu grijă feliile de cartof într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
MandolinăMandolină
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați feliile pe foaia de copt căptușită cu prosop și ștergeți dry.In o friteuză sau o cratiță mare la foc mediu, se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci și se încălzește la 191° pe un termometru de prăjit.Lucrând în loturi, prăjiți feliile de cartofi, rotind o dată, până devin aurii și crocante, 2 până la 3 minute. Folosind clești, transferați cu grijă chipsurile de cartofi pe foaia de copt tapetată cu prosop de hârtie și condimentați cu sare de mare.Reduceți temperatura uleiului la365. Preîncălziți un cuptor la200. tapetați 1 foaie de copt cu hârtie pergament și alta cu hârtie towels.In un castron mare, combinați făina și făina de porumb și amestecați cu o furculiță până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se toarnă Zara într-un castron larg și puțin adânc. Lucrând în loturi, dragați codul, scoicile și creveții în zară și apoi în amestecul de făină, scuturând orice exces și așezați-l pe foaia de copt tapetată cu pergament.Lucrând în loturi (nu supraaglomerați tigaia), prăjiți Codul până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați pe foaia de copt tapetată cu un prosop de hârtie și condimentați peștele cu sare de mare, apoi păstrați-l cald la cuptor. Repetați procesul cu scoici, prăjindu-le timp de 3 până la 4 minute. În cele din urmă, prăjiți creveții timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți peștele imediat cu chipsurile de cartofi, sosul tartru și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Sos TartarSos Tartar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista