Platou Antipasti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Antipasti Platter. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 280 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet balsamic, anghinare marinate, vinete la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Platou Antipasti, Platou de piersici Antipasti, și Platou Antipasti la gratar cu aioli de lamaie.
Instrucțiuni
Aranjați toate componentele decorativ pe un platou mare.
Așezați ardeii pe laturile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și porniți flăcările moderat ridicate. Prăjiți, întorcându-vă frecvent cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute. (Sau broil pe raft de o tigaie broiler aproximativ 4 cm de la căldură, de cotitură frecvent, 15-20 de minute.)
Se transferă într-un castron, apoi se acoperă și se lasă la abur 10 minute. Alternativ, așezați ardeii în pungi de plastic resigilabile la abur. Cojiți ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Tăiați longitudinal în benzi late de 1 inch.
Într-un castron, puneți ardeii curățați. Se toarnă cu oțet balsamic, sare și piper, după gust.