Platou Antipasti

Platou Antipasti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Antipasti Platter. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 280 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet balsamic, anghinare marinate, vinete la grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Platou Antipasti, Platou de piersici Antipasti, și Platou Antipasti la gratar cu aioli de lamaie.

Instrucțiuni

1
Aranjați toate componentele decorativ pe un platou mare.
2
Așezați ardeii pe laturile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și porniți flăcările moderat ridicate. Prăjiți, întorcându-vă frecvent cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute. (Sau broil pe raft de o tigaie broiler aproximativ 4 cm de la căldură, de cotitură frecvent, 15-20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Se transferă într-un castron, apoi se acoperă și se lasă la abur 10 minute. Alternativ, așezați ardeii în pungi de plastic resigilabile la abur. Cojiți ardeii și aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați longitudinal în benzi late de 1 inch.
5
Într-un castron, puneți ardeii curățați. Se toarnă cu oțet balsamic, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista