Platou Antipasti

Platou Antipasti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Antipasti Platter. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 812 calorii, 33g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți ardei grași, sare și piper, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Platou Antipasti, Platou Antipasti, și Platou de piersici Antipasti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați carnea, brânzeturile și foccacia pe un platou mare. Aranjați un platou de Pinzimonio.
3
Așezați măslinele marinate și salata de ardei roșu prăjit în boluri mici de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Serviți, permițând oaspeților să-și compună propriul sortiment de antipasti pe farfurie.;
5
Legume tăiate asortate (cum ar fi morcovi, țelină, bulb de fenicul, ridichi, ardei grași roșii și portocalii și roșii cherry)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Se amestecă uleiul, sarea și piperul într-un castron mic pentru a se amesteca. Aranjați legumele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți legumele cu scufundarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
8
Amestecați uleiul, coaja de lămâie și fulgii de ardei roșu într-o tigaie mică grea la foc mediu doar până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți din căldură.
10
Adăugați măslinele și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
11
Adăugați busuiocul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Servi.
13
Preîncălziți broilerul. Acoperiți o foaie de copt grea cu folie. Aranjați ardeii grași pe foaia de copt. Se fierbe până se rumenesc pielea și se blisteră, întorcând ardeii ocazional, aproximativ 15 minute. Închideți ardeii într-o pungă de plastic resigilabilă. Se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Cojiți, sămânți și tăiați ardeii în fâșii groase de 1/2 inci. Aruncați fâșiile de piper, măslinele, uleiul, caperele, busuiocul, usturoiul, sarea și piperul într-un bol mediu pentru a le combina. Acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista