Platoul de antipasto marinat este un aperitiv care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 154 de calorii . Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci, brânză mozzarella parțial degresată, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată antipasto cu tapenadă de măsline Peperoncini , pulpe de pui marinate asiatice și vinete marinate asiatice .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați brânza, măslinele și ciupercile; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De Porumb
3
Scurgeți marinata; rezervând 2 linguri. Așezați salamul pe scobitori. Aranjați pe un platou mare; stropiți cu marinada rezervată. Aranjați amestecul de brânză în jurul salamului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Varză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)