Plantains Umplute
Plantainele umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 40 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 72 calorii. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză cheddar, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Plantains, Pl xvtanos Maduros Rellenos de Carne (Plantains coapte umplute cu carne), și Carne de porc și Plantains.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Așezați plantainele în vasul de copt de 13x9 inci.
Tăiați plantanele pe lungime în jumătate. Începând de la un capăt al fiecăruia, glisați degetul mare între coajă și plantain, apoi ridicați ușor plantain pentru a slăbi din coajă. (Nu îndepărtați plantainele din coji.) Întoarceți jumătățile de plantain, tăiate în sus, în vasul de copt.
Între timp, gătiți ceapa și usturoiul în pansament într-o cratiță mare la foc mediu-mare 3 min.
Adăugați carne și oregano; gatiti 10 min. sau până când se face carnea, amestecând frecvent.
Adăugați roșiile și 3/4 cană brânză; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când amestecul este încălzit și brânza este topită, amestecând ocazional. Lingura peste plantains.
Se acoperă cu slănină și brânză rămasă.
Coaceți 5 min. sau până când brânza este topită.