Plaja iubitor de pește Oală

Plaja iubitor de pește Oală
Oala de pește a iubitorului de plajă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 294 calorii, 35g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați snapper, vin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt South Beach Pește Kabobs, Salată de pește conservată verde, verde, a iubitului de mărar, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.

Instrucțiuni

1
Sareți ușor creveții și snapperul roșu și aranjați pe un platou la masă cu midii și pene de lămâie. Într-o oală de fondue, aduceți apa, vinul și coriandrul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Condimentează cu sare după gust. Furnizați fiecărui restaurant un bol cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Red SnapperRed Snapper
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MidiiMidii
CrevețiCreveți
ApăApă
SareSare
SupăSupă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați midii, câteva bucăți pe rând. Gatiti aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
3
Adăugați creveții și snapperul roșu, câteva bucăți pe rând, fără a aglomera bulionul și gătiți până când sunt opace și midiile se deschid, aproximativ 2 minute. Aruncați orice midii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
MidiiMidii
CrevețiCreveți
BulionBulion
4
Mesenii transferă porții în bolurile lor individuale și adaugă o lingură dintr-unul dintre sosuri și o stoarcere de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Omiteți crustaceele și înlocuiți bilele de pește sau bilele de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista