Placa Antipasto necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 6 și costă $3.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 874 calorii. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de sare kosher, giardiniera, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Placă Antipasto, Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și O Farfurie Grozavă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 mână mare de rucola pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Aranjați câteva dintre ardei, giardiniera, parmezan, mozzarella, salam și bresaola deasupra fiecărei grămezi de verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Verzii
Varză Proaspătă Mărunțită
2
Stropiți salatele cu uleiul de măsline și oțetul și condimentați cu sare și piper după gust. Aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)