Placintă cu mere de top secret

Top Secret Apple Pie este un desert lacto ovo vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 364 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de zahăr turbinado, zahăr, mere tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Sosul meu bolognez „Secret” ,The Secret to the Best Ever Instant Pot Lamb Stow și The Secret to Easy Skillet Filet Mignon Steak Tacos .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C.)
Rulați o bilă de aluat pentru a se potrivi pe o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Puneți crusta de jos în farfuria de plăcintă.
Întindeți crusta de deasupra și lăsați-o deoparte.
Într-un castron mare, combinați mere feliate, zahăr alb, zahăr brun, 2 linguri de făină, scorțișoară, nucșoară, coriandru, ienibahar și cuișoare.
Se amestecă bine și se toarnă în coajă de plăcintă. Se unge cu lingura de unt rămasă. Acoperiți cu crusta de sus, sigilați marginile și tăiați excesul de aluat. Faceți mai multe fante mici în partea de sus pentru a permite aburului să iasă.
Se presară deasupra cu zahăr turbinado.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 90 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este spumoasă.