Placinta Taco
Reteta Taco Pie ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 35 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 612 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, tortilla de porumb, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), și Salata Taco Jessica cu sos cremos Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați tortilele și gătiți, răsturnând de câteva ori, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați cu clești și transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și cayenne și gătiți 30 de secunde.
Adăugați carnea de porc și 1/4 linguriță de sare și gătiți, rupând carnea, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile, ardeii iute și porumbul. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro. Aranjați jumătate din tortilla în partea de jos a unei plăci de plăcintă de 9 până la 10 inci. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne, apoi jumătate din brânză. Repetați cu restul de tortilla, carne și brânză. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 10 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos