Placinta De Paste
Placinta de paste necesita aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Paștele. Un amestec de ouă, zahăr pudră, phyllo sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați 3/4 cană de zahăr pudră, ouă, vanilie, coajă de portocală și ricotta într-un robot de bucătărie până la neted. Se amestecă orezul și nucile de pin. Puneți amestecul de ricotta deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ungeți ușor un vas de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Așezați 1 foaie de fileu peste partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale vasului, permițând fileului să atârne peste laturi.
Ungeți filoul cu untul topit. Sus, cu o a doua foaie de aluat phyllo, așezându-l în direcția opusă ca prima foaie phyllo. Continuați să stratificați foile rămase de foi phyllo, alternând după fiecare strat și ungând fiecare foaie. Puneți amestecul de ricotta în vas. Îndoiți aluatul phyllo care depășește partea superioară a umpluturii pentru a-l închide complet.
Ungeți complet cu unt topit.
Coaceți plăcinta până când phyllo este maro auriu și umplutura este setată, aproximativ 35 de minute.
Transferați tigaia într-un suport și răciți complet. Cerneti zaharul pudra peste placinta si serviti.