Placinta De Paste

Placinta De Paste
Placinta de paste necesita aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Paștele. Un amestec de ouă, zahăr pudră, phyllo sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă, și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați 3/4 cană de zahăr pudră, ouă, vanilie, coajă de portocală și ricotta într-un robot de bucătărie până la neted. Se amestecă orezul și nucile de pin. Puneți amestecul de ricotta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți ușor un vas de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați 1 foaie de fileu peste partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale vasului, permițând fileului să atârne peste laturi.
6
Ungeți filoul cu untul topit. Sus, cu o a doua foaie de aluat phyllo, așezându-l în direcția opusă ca prima foaie phyllo. Continuați să stratificați foile rămase de foi phyllo, alternând după fiecare strat și ungând fiecare foaie. Puneți amestecul de ricotta în vas. Îndoiți aluatul phyllo care depășește partea superioară a umpluturii pentru a-l închide complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Ungeți complet cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Coaceți plăcinta până când phyllo este maro auriu și umplutura este setată, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați tigaia într-un suport și răciți complet. Cerneti zaharul pudra peste placinta si serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista