Placinta de paste necesita aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 220 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Paștele. Un amestec de ouă, zahăr pudră, phyllo sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați 3/4 cană de zahăr pudră, ouă, vanilie, coajă de portocală și ricotta într-un robot de bucătărie până la neted. Se amestecă orezul și nucile de pin. Puneți amestecul de ricotta deoparte.
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți ușor un vas de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați 1 foaie de fileu peste partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale vasului, permițând fileului să atârne peste laturi.
6
Ungeți filoul cu untul topit. Sus, cu o a doua foaie de aluat phyllo, așezându-l în direcția opusă ca prima foaie phyllo. Continuați să stratificați foile rămase de foi phyllo, alternând după fiecare strat și ungând fiecare foaie. Puneți amestecul de ricotta în vas. Îndoiți aluatul phyllo care depășește partea superioară a umpluturii pentru a-l închide complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Ungeți complet cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Coaceți plăcinta până când phyllo este maro auriu și umplutura este setată, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați tigaia într-un suport și răciți complet. Cerneti zaharul pudra peste placinta si serviti.