Placinta de dovleac cu Streusel de nuc condimentat
Placinta de dovleac cu Streusel de nuc condimentat este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 373 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Placinta Cu Dovleac Cu Nuc-Streusel, și Briose Cu Dovleac Streusel De Nuc.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola sub; sertizați marginile decorativ. La frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți până când marginile încep să se rumenească și crusta este setată, aproximativ 17 minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule de crustă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați în rack. Mențineți temperatura cuptorului.
Se amestecă făina, zahărul, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara într-un castron mediu.
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până se formează o masă grosieră. Se amestecă nucile.
Bateți dovleacul, 1 cană de zahăr și 1/2 cană de zahăr brun într-un castron mediu.
Bateți untul topit și vanilia.
Se toarnă în crusta pregătită.
Presărați streusel peste umplutură.
Coaceți plăcinta până când streusel este auriu și umplutura este setată, aproximativ 45 de minute. Se răcește pe raft cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Se servește cu frișcă îndulcită.