Placinta de dovleac a lui Boris Portnoy este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, boabe de piper Sichuan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Placinta de dovleac a lui Boris Portnoy, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.Înfășurați complet dovleacul în folie, așezați-l pe o foaie de copt și coaceți până când este foarte moale, 6 până la 8 ore.Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți folia și rupeți dovleacul cu mâinile. Folosind o lingură, scoateți carnea într-un castron mare, aruncând semințele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Semințe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Bol
Folie De Aluminiu
1
Așezați untul și zahărul într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie-mare până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
2
Adăugați oul și amestecați până se încorporează. Opriți mixerul și adăugați făina, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă la viteză mică, crescând treptat viteza la medie, până când aluatul se adună, aproximativ 1 minut.Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră. Veți avea nevoie doar de 1 disc pentru această rețetă. Refrigerați sau înghețați al doilea disc pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Făinați ușor o suprafață de lucru curată și întindeți 1 disc de aluat într-o rundă de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Căptușiți o farfurie de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul, tăind la 1 inch de farfurie. Îndoiți excesul de aluat sub și ciupiți pentru a crea o margine decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se introduce la frigider în timp ce cuptorul se termină de încălzit, cel puțin 15 minute.Tapetați crusta cu o bucată de hârtie pergament sau folie de aluminiu suficient de mare pentru a depăși marginea cu 1 inch, apoi umpleți-o cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
6
Coaceți până când crusta este setată și maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia sau folia pergament și continuați să coaceți până când crusta este uscată la atingere, cu aproximativ 8 până la 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
1
Așezați bățul de scorțișoară, anasonul stelat, cuișoarele, coriandrul, boabele de ienupăr, boabele de piper Sichuan și semințele de cardamom într-o tigaie mică la foc mediu și prăjiți, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Semințe De Cardamom
Baton De Scorțișoară
Boabe De Piper
Anason Stelat
Coriandru
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Lăsați să se răcească complet.
3
Se transferă într-o râșniță de condimente sau cafea și se macină într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până când gălbenușurile sunt rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați laptele condensat, 2 căni de dovleac pur și 2 3/4 lingurițe de amestec de condimente și bateți până se omogenizează. (Păstrați amestecul de condimente rămas într-un recipient etanș la congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Amestec De Condimente
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă amestecul de dovleac în crusta de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Dovleac
5
Coaceți până când umplutura este așezată în mijloc și marginile sunt umflate, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați zahărul brun, făina și sarea într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați nucile și aruncați cu degetele pentru a combina.Strângeți bucăți de amestec între degete pentru a forma bucăți de formă neregulată de dimensiunea unui caju. Întoarceți amestecul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Caju
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până se rumenesc și nucile sunt prăjite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați tigaia pe un suport și răzuiți streuselul din tigaie cu o spatulă plată, apoi întindeți din nou într-un strat uniform. Se răcește complet și se presară uniform peste plăcintă.