Placinta De Dovleac
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 257 calorii. Dacă 62 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., placinta de dovleac ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenuș de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe.
Instrucțiuni
Așezați primele 5 ingrediente de crustă (prin ulei vegetal) într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică; pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați gălbenușul de ou și 1 lingură de apă. Pulsați până când aluatul începe să se aglomereze (adăugați mai multă apă, dacă este necesar). Întoarceți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic și apăsați pe un disc mare și plat. Înfășurați bine; refrigerați 30 de minute (sau până la 2 zile).
Cu cel puțin 20 de minute înainte de coacere, poziționați un suport în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați aluatul pe un prosop curat ușor praf cu făină.
Rulează la o rundă de 12 până la 13 inci.
Transferați la vasul de plăcintă de sticlă de 9 inci pulverizat cu spray de gătit. Apăsați aluatul pe părțile laterale și pe fundul vasului.
Îndepărtați toate, cu excepția a 1 inch de aluat în exces. Rotiți marginea sub; folosiți degetele pentru a sertiza. La frigider 30 de minute.
Coaceți timp de 10 minute, apoi scoateți din cuptor. Înțepați fundul și părțile laterale ale crustei cu o furculiță.
Coaceți cu 5 până la 8 minute mai mult, până când suprafața este uscată, dar nu se rumeneste. Se răcește pe suportul de sârmă. Poziționați un raft pe cel mai jos raft din cuptor; reduceți temperatura la 35
Bateti impreuna ingredientele de umplere intr-un castron mare pana se omogenizeaza; se toarnă în crustă. Întoarceți cu grijă plăcinta la cuptor și coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când centrul este ferm.
Transferați plăcinta într-un suport de sârmă pentru a se răci.