Placinta cu zahar brun-piersic cu Streusel de nuca de cocos
Placinta cu zahar brun-piersic cu Streusel de nuca de cocos este un fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, margarină, ovăz obișnuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe dulci de piersici cu zahăr brun - streusel de nucă, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Brioșe de dovleac cu un Streusel de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți marginile sub; flaut. Aliniați aluatul cu o bucată de folie și aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Îndepărtați greutățile plăcintei și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți la 350 timp de 5 minute. Crusta rece pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Combinați 1/3 cană de zahăr, făină și scorțișoară într-un castron; se presară peste piersici. Aruncă ușor. Lingura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați 1/3 cană de zahăr, ovăz, nucă de cocos și unt; se presară peste amestecul de piersici. Marginile scuturilor de crustă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți încă 30 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.