Placinta cu zahar brun-piersic cu Streusel de nuca de cocos
Placinta cu zahar brun-piersic cu Streusel de nuca de cocos este un fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, margarină, ovăz obișnuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe dulci de piersici cu zahăr brun - streusel de nucă, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Brioșe de dovleac cu un Streusel de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Îndoiți marginile sub; flaut. Aliniați aluatul cu o bucată de folie și aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Îndepărtați greutățile plăcintei și folia.
Coaceți la 350 timp de 5 minute. Crusta rece pe un suport de sârmă.
Combinați 1/3 cană de zahăr, făină și scorțișoară într-un castron; se presară peste piersici. Aruncă ușor. Lingura în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Combinați 1/3 cană de zahăr, ovăz, nucă de cocos și unt; se presară peste amestecul de piersici. Marginile scuturilor de crustă cu folie.
Coaceți încă 30 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.