Placinta cu spanac si Feta

Placinta cu spanac si Feta
Spanacul și plăcinta Feta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de foi de patiserie puf, buruieni de mărar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Feta-Spanac Dip, și Placinta Cu Feta Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Dezghețați patiseria la temperatura camerei timp de 40 de minute.
2
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți până sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați spanacul și gătiți până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Bateți supa, ouăle și buruienile de mărar într-un bol mediu. Se amestecă amestecul de brânză și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
10
Rulați într-un dreptunghi de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați-l într-o tigaie de 13 x 9 inci. Se acoperă cu amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Întindeți foaia de patiserie rămasă și așezați-o peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Tăiați 4 fante în partea superioară a patiseriei.
14
Coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista