Placinta cu Pecan de ciocolata Frontera Grill cu frisca de cafea

Placinta cu Pecan de ciocolata Frontera Grill cu frisca de cafea
Placinta cu ciocolata pecan Frontera Grill cu frisca de cafea ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. Dacă aveți melasă, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea cu smântână-portocală cu ciocolată-pecan Streusel, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Profiterole cu frisca de cafea.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, untul și scurtarea. Pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, sarea și 4 linguri de apă cu gheață. Folosind o furculiță, amestecați treptat amestecul de gheață—apă în amestecul de făină-aluatul va fi în aglomerări aspre, destul de rigide. Dacă există făină necorporată în fundul vasului, stropiți în mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată și folosiți furculița pentru a o încorpora ușor. Nu suprasolicitați aluatul, altfel patiseria va fi dură. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată, adunați-o într-o bilă și aplatizați-o într-un disc subțire de aproximativ 1 inch. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut înainte și depozitat, învelit în plastic la frigider, până la 2 zile sau congelat, până la 1 săptămână; dezghețați în frigider înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă de 12 inci, apoi transferați-l pe o farfurie de plăcintă adâncă de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi pliați consola sub și sertizați marginea decorativ. Folosind o furculiță, înțepați fundul și părțile laterale ale cojii plăcintei peste tot, apoi răciți timp de 30 de minute. Faceți înainte: coaja de plăcintă poate fi asamblată până în acest punct și depozitată, învelită în plastic la frigider, până la 2 zile sau congelată, până la 1 săptămână; dezghețați în frigider înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
5
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți ușor o rundă de folie de 15 inci și așezați-o, cu untul în jos, în interiorul cojii de plăcintă răcită, apoi apăsați ușor pentru a alinia coaja perfect. Umpleți coaja de plăcintă cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată și coaceți până când patiseria este setată și aurie palidă de-a lungul marginii, aproximativ 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Îndepărtați cu grijă greutățile sau fasolea și folia și coaceți coaja până devine aurie palidă peste tot, cu 8 până la 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Ungeți întreaga suprafață de patiserie cu gălbenușul de ou ușor bătut și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1
Aranjați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați nucile pecan, ciocolata și făina și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul brun și bateți cu viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați siropul de porumb, melasa, lichiorul cu aromă de cafea, vanilia și sarea și bateți până se încorporează (dacă amestecul pare să se separe sau nu se combină, schimbați accesoriul pentru paletă cu accesoriul pentru TEL și bateți până se încorporează).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MelasăMelasă
LichiorLichior
VanilieVanilie
CafeaCafea
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă peste amestecul de ciocolată-pecan și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
7
Se toarnă amestecul în coaja de plăcintă răcită și se coace până când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet. Faceți înainte: plăcinta poate fi coaptă, răcită și depozitată, învelită într-un strat dublu de plastic și refrigerată, până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru tel sau un bol mare de amestecare cu un mixer portabil, bateți smântâna, zahărul și lichiorul cu aromă de cafea până când crema deține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
CafeaCafea
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
1
Chiar înainte de servire, tăiați felii în plăcintă, apoi încălziți întreaga plăcintă într-un cuptor de 325 F până când se încălzește, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Serviți felii acoperite cu păpuși de frișcă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CafeaCafea

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista