Placinta cu mamaliga cu branza si sos de rosii

Placinta cu mamaliga cu branza si sos de rosii
Această rețetă servește 6. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 392 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de busuioc, mozzarella, rulou de mămăligă gata preparat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă cu sos picant de roșii, Mămăligă cu sos de roșii-Shiitake, și Sos de roșii-busuioc cu mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. ulei o farfurie de plăcintă de 9 inci sau un vas gratinat de 4 căni cu 1 linguriță de ulei. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați ruloul de mămăligă transversal în felii groase de 1/4 inch și aliniați placa de plăcintă cu jumătate de felii, suprapunându-se ușor felii pentru a acoperi complet fundul plăcii de plăcintă. Se amestecă 1 lingură de busuioc în 1 1/2 căni de sos de paste și se întinde peste mămăligă, apoi se presară cu jumătate de mozzarella. Se acoperă cu jumătatea rămasă de felii de mămăligă, apoi se presară cu Parmigiano-Reggiano și jumătatea rămasă de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MamaligaMamaliga
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
RolaRola
3
Coaceți până la barbotare și auriu, aproximativ 20 de minute. În timp ce plăcinta se coace, încălziți sosul de paste rămas, busuiocul și uleiul într-o cratiță mică, amestecând ocazional, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lăsați plăcinta să stea 5 minute pentru a se întări și a se răci, apoi serviți cu sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
* Găsit la multe supermarketuri și lucini.com.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista