Placinta cu carne si Anghinare a dadacei
Plăcinta de carne și anghinare a lui Nanny necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 520 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, produse de patiserie, salam și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bona ' s Veggie Dip, Chiftele suedeze ale bonei, și Nanny ' s Negru miezul nopții tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați o crustă de plăcintă într-o tigaie de plăcintă de 10 inci.
Amestecați ouăle, inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul, șunca, salamul și ardeiul negru împreună într-un bol.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă pregătită.
Acoperiți plăcinta cu crusta de plăcintă rămasă și strângeți marginile împreună. Acoperiți marginile crustei cu o căptușeală sau bucăți de folie de aluminiu pentru a preveni arderea.
Tăiați centrul superior al crustei pentru ventilație în timp ce coaceți.
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit până când crusta este maro, aproximativ 45 de minute. Se răcește complet înainte de tăiere.