Placinta cu branza Eggnog cu crema de Bourbon

Placinta cu branza Eggnog cu crema de Bourbon
Această rețetă face 10 porții cu 357 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, iaurt, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Bourbon-Plăcintă Cu Pere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 2 linguri de zahăr, unt și 1 albus de ou; pulsează de 5 ori sau doar până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri uniform într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
ZahărZahăr
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește pe o grătar timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, lingurați iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; întindeți iaurtul la grosimea de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
8
Așezați brânzeturile cremă și vanilia într-un castron; bateți cu mixerul la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Combinați zahărul, făina și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de brânză; bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ZahărZahăr
12
Adăugați iaurt în amestecul de brânză; adăugați ouă. Bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Lichior De OuăLichior De Ouă
IaurtIaurt
13
Bateți 2 albușuri cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Adăugați 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Lichior De OuăLichior De Ouă
ZahărZahăr
15
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
16
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet pe grătar. Se răcește peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
17
Pentru a pregăti crema de bourbon, așezați toppingul bătut în castron. Îndoiți ușor în 2 linguri de ouă și bourbon; rece. Acoperiți fiecare felie de plăcintă cu cremă de bourbon; presărați nucșoară înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Lichior De OuăLichior De Ouă
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista