Placinta Cu Bezea Cu Ciocolata-Nuca

Placinta Cu Bezea Cu Ciocolata-Nuca
Placinta cu bezea cu ciocolata-nuca ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită unt, ciocolată semidulce, cremă de tartru și zahăr. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Placinta Cu Bezea Cu Nuca, Picături De Bezea De Nuc, și Plăcintă Cu Bezea Cu Nuci De Stafide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente, aruncând bine. Apăsați în partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Pentru a pregăti umplutura, combinați 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și o picătură de sare într-o cratiță medie; bateți în lapte și ciocolată. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc. Adăugați treptat 1/2 cană de amestec de ciocolată la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 4 minute), amestecand continuu. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Răspândiți amestecul în crusta pregătită. Acoperiți suprafața amestecului de ciocolată cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti bezea, Așezați albușurile, crema de tartru și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Adăugați 1 linguriță de vanilie, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
11
Scoateți folia de plastic din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Întindeți bezea uniform peste umplutură, etanșând până la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
13
Coaceți la 325 timp de 25 de minute. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 3 ore sau până când plăcinta este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista