Placinta de afine cu crema Chantilly este o vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 871 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Placinta cu afine cu crema Chantilly, Cremă Chantilly Portocalie, și Turtă dulce cu cremă Chantilly.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: patru până la cinci cochilii de tartă de 3 inci, antiaderente sau mini feluri de mâncare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
3
Pentru lămâia cristalizată: pregătiți mai întâi garnitura, astfel încât să aibă timp să cristalizeze în timp ce faceți plăcinta. Folosind un zester cret, zestați lămâia în fâșii cret. Pe o farfurie, aruncați coaja în zahăr și întindeți-o uniform. Puneți deoparte și lăsați să cristalizeze. Pentru crusta dulce: folosind un mixer electric, amestecați untul, făina și zahărul la viteză mică până când este încorporat și face pietricele. Apoi adăugați oul și sarea și continuați să amestecați până când este combinat. Folosind mâinile, formați aluatul într-un disc mic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 365 de grade F. praf un sucitor și suprafață cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Un Praf Mare De Sare Fină
Zester
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Rulați aluatul subțire la 1/4 până la 1/8 de inch. Continuați să praf cu făină, deoarece aluatul devine lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați cercuri puțin mai mari decât dimensiunea cojilor de tartă. Dacă nu găsiți coji de tartă de 3 inci, utilizați doar următoarea dimensiune cea mai mică pe care o puteți găsi și reglați tăieturile de aluat în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Așezați crusta dulce în cochilii și tăiați orice exces de-a lungul marginilor. Apoi tapetați-l cu hârtie pergament și cântăriți-l cu greutăți pentru plăcintă, boabe de cafea sau boabe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea
(recomandat: Sos A1)
Toppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Așezați cojile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți și lăsați să se răcească. Pentru compotul de afine: într-o cratiță la foc mic, adăugați aproximativ o treime din afine, zahărul și sucul de 1 lămâie. Rezervați afinele rămase. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți semințele de vanilie și adăugați semințele și păstăia în cratiță. Amestecați și continuați să gătiți până când afinele se descompun și compotul are o consistență siropoasă, 5 până la 10 minute. Creați o baie de gheață plasând un bol de amestecare într-un bol mai mare umplut cu gheață.