Placinta cu afine cu crema Chantilly

Placinta cu afine cu crema Chantilly
Placinta de afine cu crema Chantilly este o vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 871 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Placinta cu afine cu crema Chantilly, Cremă Chantilly Portocalie, și Turtă dulce cu cremă Chantilly.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: patru până la cinci cochilii de tartă de 3 inci, antiaderente sau mini feluri de mâncare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
3
Pentru lămâia cristalizată: pregătiți mai întâi garnitura, astfel încât să aibă timp să cristalizeze în timp ce faceți plăcinta. Folosind un zester cret, zestați lămâia în fâșii cret. Pe o farfurie, aruncați coaja în zahăr și întindeți-o uniform. Puneți deoparte și lăsați să cristalizeze. Pentru crusta dulce: folosind un mixer electric, amestecați untul, făina și zahărul la viteză mică până când este încorporat și face pietricele. Apoi adăugați oul și sarea și continuați să amestecați până când este combinat. Folosind mâinile, formați aluatul într-un disc mic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 365 de grade F. praf un sucitor și suprafață cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
ZesterZester
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Rulați aluatul subțire la 1/4 până la 1/8 de inch. Continuați să praf cu făină, deoarece aluatul devine lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați cercuri puțin mai mari decât dimensiunea cojilor de tartă. Dacă nu găsiți coji de tartă de 3 inci, utilizați doar următoarea dimensiune cea mai mică pe care o puteți găsi și reglați tăieturile de aluat în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați crusta dulce în cochilii și tăiați orice exces de-a lungul marginilor. Apoi tapetați-l cu hârtie pergament și cântăriți-l cu greutăți pentru plăcintă, boabe de cafea sau boabe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Așezați cojile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și lăsați să se răcească. Pentru compotul de afine: într-o cratiță la foc mic, adăugați aproximativ o treime din afine, zahărul și sucul de 1 lămâie. Rezervați afinele rămase. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți semințele de vanilie și adăugați semințele și păstăia în cratiță. Amestecați și continuați să gătiți până când afinele se descompun și compotul are o consistență siropoasă, 5 până la 10 minute. Creați o baie de gheață plasând un bol de amestecare într-un bol mai mare umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
CompotCompot
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Se toarnă compotul într-o strecurătoare peste vasul de amestecare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a ajuta compotul să treacă prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Adăugați smântâna grea, zahărul cofetarilor, vanilia și coaja de la 1 lămâie într-un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se amestecă până când încep să se formeze vârfuri.
3
Adăugați umplutura de afine în cojile de plăcintă răcite și acoperiți cu crema chantilly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Garnisiți cu lămâie cristalizată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Serviți și bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista