Placinta de afine cu crema Chantilly este o vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 871 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Placinta cu afine cu crema Chantilly, Cremă Chantilly Portocalie, și Turtă dulce cu cremă Chantilly.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: patru până la cinci cochilii de tartă de 3 inci, antiaderente sau mini feluri de mâncare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
3
Pentru lămâia cristalizată: pregătiți mai întâi garnitura, astfel încât să aibă timp să cristalizeze în timp ce faceți plăcinta. Folosind un zester cret, zestați lămâia în fâșii cret. Pe o farfurie, aruncați coaja în zahăr și întindeți-o uniform. Puneți deoparte și lăsați să cristalizeze. Pentru crusta dulce: folosind un mixer electric, amestecați untul, făina și zahărul la viteză mică până când este încorporat și face pietricele. Apoi adăugați oul și sarea și continuați să amestecați până când este combinat. Folosind mâinile, formați aluatul într-un disc mic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 365 de grade F. praf un sucitor și suprafață cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Un Praf Mare De Sare Fină
Zester
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Rulați aluatul subțire la 1/4 până la 1/8 de inch. Continuați să praf cu făină, deoarece aluatul devine lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați cercuri puțin mai mari decât dimensiunea cojilor de tartă. Dacă nu găsiți coji de tartă de 3 inci, utilizați doar următoarea dimensiune cea mai mică pe care o puteți găsi și reglați tăieturile de aluat în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Tăiați Cookie-urile
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați crusta dulce în cochilii și tăiați orice exces de-a lungul marginilor. Apoi tapetați-l cu hârtie pergament și cântăriți-l cu greutăți pentru plăcintă, boabe de cafea sau boabe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea
(recomandat: Sos A1)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Așezați cojile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și lăsați să se răcească. Pentru compotul de afine: într-o cratiță la foc mic, adăugați aproximativ o treime din afine, zahărul și sucul de 1 lămâie. Rezervați afinele rămase. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți semințele de vanilie și adăugați semințele și păstăia în cratiță. Amestecați și continuați să gătiți până când afinele se descompun și compotul are o consistență siropoasă, 5 până la 10 minute. Creați o baie de gheață plasând un bol de amestecare într-un bol mai mare umplut cu gheață.