Placinta de afine cu crema Chantilly este o vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 871 calorii, 8g de proteine, și 55g de grăsime. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Placinta cu afine cu crema Chantilly, Cremă Chantilly Portocalie, și Turtă dulce cu cremă Chantilly.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: patru până la cinci cochilii de tartă de 3 inci, antiaderente sau mini feluri de mâncare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
3
Pentru lămâia cristalizată: pregătiți mai întâi garnitura, astfel încât să aibă timp să cristalizeze în timp ce faceți plăcinta. Folosind un zester cret, zestați lămâia în fâșii cret. Pe o farfurie, aruncați coaja în zahăr și întindeți-o uniform. Puneți deoparte și lăsați să cristalizeze. Pentru crusta dulce: folosind un mixer electric, amestecați untul, făina și zahărul la viteză mică până când este încorporat și face pietricele. Apoi adăugați oul și sarea și continuați să amestecați până când este combinat. Folosind mâinile, formați aluatul într-un disc mic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 365 de grade F. praf un sucitor și suprafață cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Un Praf Mare De Sare Fină
Zester
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Rulați aluatul subțire la 1/4 până la 1/8 de inch. Continuați să praf cu făină, deoarece aluatul devine lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Bomboane Life Savers
5
Tăiați cercuri puțin mai mari decât dimensiunea cojilor de tartă. Dacă nu găsiți coji de tartă de 3 inci, utilizați doar următoarea dimensiune cea mai mică pe care o puteți găsi și reglați tăieturile de aluat în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartă
Rulou Cu Fructe
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Așezați crusta dulce în cochilii și tăiați orice exces de-a lungul marginilor. Apoi tapetați-l cu hârtie pergament și cântăriți-l cu greutăți pentru plăcintă, boabe de cafea sau boabe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea
(recomandat: Sos A1)
Toppinguri, Opționale
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Așezați cojile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Scoateți și lăsați să se răcească. Pentru compotul de afine: într-o cratiță la foc mic, adăugați aproximativ o treime din afine, zahărul și sucul de 1 lămâie. Rezervați afinele rămase. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți semințele de vanilie și adăugați semințele și păstăia în cratiță. Amestecați și continuați să gătiți până când afinele se descompun și compotul are o consistență siropoasă, 5 până la 10 minute. Creați o baie de gheață plasând un bol de amestecare într-un bol mai mare umplut cu gheață.