Placinta Clasica De Dovleac

Placinta clasica de dovleac este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, albușuri de ou, aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați dovleacul și amestecați cu un bici până se omogenizează.
Pentru a pregăti crusta, rotiți aluatul într-un cerc de 11 inci; Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub și flautul.
Se toarnă amestecul de dovleac în crustă.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Așezați foaia de copt pe cel mai mic suport pentru cuptor.
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți plăcinta din cuptor); coaceți încă 50 de minute sau până când este aproape setat. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Pentru a pregăti toppingul, bateți crema cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Adăugați amaretto și zahărul pudră și bateți până se amestecă.