Pizza Tortilla cu ceapă, ciuperci și Ricotta

Pizza Tortilla cu ceapă, ciuperci și Ricotta
Pizza Tortilla cu ceapă, ciuperci și Ricotta necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $2.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Un amestec de brânză ricotta, tortilla de făină, brânză asiago și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 205 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Pizza Pesto și ricotta tortilla, Pizza cu Ricotta, anghinare și ceapă, și pizza kale cu ciuperci și ricotta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul: 
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Adăugați un vârf de zahăr și oțetul balsamic, gătiți încă câteva minute până când ceapa se înmoaie bine și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se ia de pe foc.
5
Ungeți tigaia și tortilele cu ulei de măsline: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Ungeți o tigaie cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Așezați o tortilla pe fiecare foaie de copt și periați fiecare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Presărați tortilla cu brânză, ciuperci, ceapă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
9
Presărați fiecare tortilla cu o jumătate de cană de brânză Asiago mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
10
Adăugați bucăți de brânză ricotta, 1/4 cană pentru fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
11
Se presară cu ciuperci și cu ceapa ușor caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
12
Se presară cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
13
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
14
Introduceți foile de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
15
Coaceți până când crusta este crocantă și maro peste tot, aproximativ 10 minute (timpul variază, în funcție de cuptor), rotind tăvile de foi și schimbând pozițiile lor pe rafturi la jumătatea gătitului pentru a asigura o coacere uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
16
Tăiați cu un tăietor de pizza sau cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizza funcționează foarte bine cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate36
Revista