Pizza Tortilla cu ceapă, ciuperci și Ricotta
Pizza Tortilla cu ceapă, ciuperci și Ricotta necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $2.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Un amestec de brânză ricotta, tortilla de făină, brânză asiago și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 205 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Pizza Pesto și ricotta tortilla, Pizza cu Ricotta, anghinare și ceapă, și pizza kale cu ciuperci și ricotta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică saut la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie.
Adăugați un vârf de zahăr și oțetul balsamic, gătiți încă câteva minute până când ceapa se înmoaie bine și translucidă.
Ungeți tigaia și tortilele cu ulei de măsline:
Ungeți o tigaie cu ulei de măsline.
Așezați o tortilla pe fiecare foaie de copt și periați fiecare cu ulei de măsline.
Presărați tortilla cu brânză, ciuperci, ceapă:
Presărați fiecare tortilla cu o jumătate de cană de brânză Asiago mărunțită.
Adăugați bucăți de brânză ricotta, 1/4 cană pentru fiecare tortilla.
Se presară cu ciuperci și cu ceapa ușor caramelizată.
Se presară cu puțină sare și piper.
Introduceți foile de copt în cuptor.
Coaceți până când crusta este crocantă și maro peste tot, aproximativ 10 minute (timpul variază, în funcție de cuptor), rotind tăvile de foi și schimbând pozițiile lor pe rafturi la jumătatea gătitului pentru a asigura o coacere uniformă.
Tăiați cu un tăietor de pizza sau cu un cuțit.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizza funcționează foarte bine cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto