Pizza Romană

Pizza Romană
Pizza romană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pancetta, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Roman Pizza Bianca, Pizza De Pui Roman, și Pizza în stil Roman cu roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați 1 raft pentru cuptor în centru și al doilea raft pe fundul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți fiecare bucată de aluat de pizza într-un dreptunghi de 13 1/2 pe 8 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Transferați pe foi de copt mari separate.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Puneți sosul marinara peste pizza, împărțind în mod egal și lăsând o margine de 1 inch în jurul fiecărei pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
5
Presărați mozzarella și brânzeturile Fontina peste pizza, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză FontinaBrânză Fontina
6
Presărați ciupercile și pancetta peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți pizza până când crustele sunt crocante și se rumenesc pe fund și brânza se topește deasupra, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Tăiați pizza transversal în felii dreptunghiulare și serviți imediat.
9
Se amestecă apa caldă și drojdia într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se lasă să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
11
Se amestecă făina și sarea într-un robot de bucătărie pentru a se amesteca. Se amestecă în ulei. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de drojdie și amestecați doar până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Transferați aluatul într-un bol mare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu uleiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-o zonă caldă fără pescaj până când aluatul își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Punch aluatul în jos și forma în minge. Aluatul poate fi folosit imediat sau depozitat etanș la frigider timp de 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista