Pizza romană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pancetta, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Roman Pizza Bianca, Pizza De Pui Roman, și Pizza în stil Roman cu roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați 1 raft pentru cuptor în centru și al doilea raft pe fundul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți fiecare bucată de aluat de pizza într-un dreptunghi de 13 1/2 pe 8 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați pe foi de copt mari separate.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Puneți sosul marinara peste pizza, împărțind în mod egal și lăsând o margine de 1 inch în jurul fiecărei pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
5
Presărați mozzarella și brânzeturile Fontina peste pizza, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză Fontina
6
Presărați ciupercile și pancetta peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți pizza până când crustele sunt crocante și se rumenesc pe fund și brânza se topește deasupra, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați pizza transversal în felii dreptunghiulare și serviți imediat.
9
Se amestecă apa caldă și drojdia într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Se lasă să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Se amestecă făina și sarea într-un robot de bucătărie pentru a se amesteca. Se amestecă în ulei. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de drojdie și amestecați doar până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Transferați aluatul într-un bol mare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu uleiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-o zonă caldă fără pescaj până când aluatul își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Punch aluatul în jos și forma în minge. Aluatul poate fi folosit imediat sau depozitat etanș la frigider timp de 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch