Pizza Pesto și brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 207 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați fâșii, pesto de busuioc, foarte apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Două Pizza Pesto Cu Brânză, Pizza Pesto și brânză, și Pizza Pesto Cu Trei Brânzeturi.
Instrucțiuni
1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, apa și uleiul cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri. Acoperiți; lăsați să stea 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Aluat
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Bol
Cuptor
3
Pat sau apăsați aluatul în partea de jos și 1 inch peste partea de tigaie pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Așezați brânza de sfoară de-a lungul marginii aluatului, suprapunându-se dacă este necesar. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch peste și în jurul brânzei; apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Coarde
Brânză
Aluat
5
Coaceți 6 până la 7 minute sau până când se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Răspândiți pesto peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Se presară cu 1 cană de brânză mozzarella; Se acoperă cu ardei grași și restul de 3/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ardei Gras
Brânză
8
Coaceți 11 până la 14 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.