Pizza Perfectă Pentru Paste
Pizza perfectă pentru Paste ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 45 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, carne de vită măcinată extra-slabă, env. asezonează amestecul de pansament cu usturoi și ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, Pizza Pepperoni Perfectă, și Pizza Pepperoni Perfectă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti spaghetele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj. Între timp, carne brună în tigaie.
Scurgeți spaghetele; reveniți la tigaie.
Adăugați ou și lapte; aruncați pentru a acoperi.
Se întinde pe fundul tigaiei de pizza de 12 inci pulverizată cu spray de gătit. Se amestecă sosul de roșii și amestecul de pansament în carne; răspândit peste spaghete. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când crusta este setată și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.