Pizza Pepperoni Cu Crustă Umplută
Umplute-crusta Pepperoni Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 147 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză colby-Monterey jack string, măsline, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Mușcături De Pizza Cu Pepperoni Cu Crustă Umplută, Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, și Pizza Cu Pepperoni Fără Crustă.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 450 F. Pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa fierbinte și uleiul cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri.
Pat sau apăsați aluatul în partea de jos și 1 inch peste partea de tigaie pizza. Apăsați ușor 1/4 cană de pepperoni de-a lungul marginii aluatului.
Așezați brânza de sfoară peste pepperoni de-a lungul marginii aluatului, suprapunându-se dacă este necesar. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch peste și în jurul brânzei și pepperoni; apăsați pentru a sigila.
Întindeți sosul de pizza peste crusta parțial coaptă.
Se presară cu 1 cană de brânză italiană, rămânând 1/2 cană de pepperoni, ciupercile, ardeiul gras și măslinele.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți cu 9 până la 12 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.