Pizza Pepperoni Cu Crustă Umplută

Pizza Pepperoni Cu Crustă Umplută
Umplute-crusta Pepperoni Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 147 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză colby-Monterey jack string, măsline, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Mușcături De Pizza Cu Pepperoni Cu Crustă Umplută, Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, și Pizza Cu Pepperoni Fără Crustă.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 450 F. Pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa fierbinte și uleiul cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea 8 minute.
3
Pat sau apăsați aluatul în partea de jos și 1 inch peste partea de tigaie pizza. Apăsați ușor 1/4 cană de pepperoni de-a lungul marginii aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Așezați brânza de sfoară peste pepperoni de-a lungul marginii aluatului, suprapunându-se dacă este necesar. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch peste și în jurul brânzei și pepperoni; apăsați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
BrânzăBrânză
AluatAluat
5
Coaceți 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți sosul de pizza peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se presară cu 1 cană de brânză italiană, rămânând 1/2 cană de pepperoni, ciupercile, ardeiul gras și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
MăslineMăsline
8
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Coaceți cu 9 până la 12 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista