Pizza Paste Caserola
Reteta Pizza Paste caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest curs principal are 276 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 95 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de spaghete, pepperoni, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Paste Caserola, Pizza Paste Caserola (5 SmartPoints ), și Brânză Pizza Paste Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de spaghete și pastele.
Transferați la două unse 13-in. x 9-in. vase de copt.
Se presară cu brânză. Aranjați pepperoni deasupra. Acoperiți și congelați o caserolă până la 3 luni.
Coaceți cea de-a doua caserolă, neacoperită, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când este încălzită.
Pentru a utiliza caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până la încălzire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.