Pizza Margherita cu sos de rosii Vodka
Margherita Pizza cu sos de rosii vodca ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 328 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mozzarella cu umiditate scăzută, vodcă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pizza Margherita cu sos de rosii Vodka, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Pizza Cu Roșii Cherry Margherita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 de grade F și aranja și un suport în mijloc.
Încălziți roșiile, vodka și smântâna într-o cratiță mică la foc mediu până când bubblingul și mirosul de vodcă sunt fierte, aproximativ 15 minute. Condimentează după dorință cu sare și piper proaspăt măcinat și lasă deoparte să se răcească.
Între timp, rotiți aluatul de pizza într-o rundă de 12 inci.
Stropiți uleiul de măsline pe o foaie de copt pentru a acoperi și așezați aluatul deasupra. Pierceți aluatul în mai multe locuri pentru a preveni barbotarea inegală.
Întindeți sosul uniform peste aluat. Distribuiți uniform mozzarella peste pizza și împrăștiați busuioc întreg deasupra.
Stropiți cu ulei și coaceți până când crocantul este crocant, brânza este topită, iar partea inferioară a aluatului este maro auriu, aproximativ 20 de minute.