Pizza Margherita cu rucola

Pizza Margherita cu rucola
Pizza Margherita cu rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, oțet balsamic, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pizza Margherita Cu Rucola, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Pizza Margherita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sos, combinați roșiile, busuiocul, usturoiul și 1 lingură de ulei într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă bine și se lasă deoparte până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă brânzeturile împreună într-un castron. Într-un castron separat, combinați rucola, restul de 2 lingurițe de ulei și oțet. Se condimentează cu sare și piper. Face crusta. În timp ce a doua parte a fiecărei cruste este la grătar, întindeți 1/8 amestec de brânză pe partea gătită a fiecărei cruste; dollop fiecare cu 1/3 cană sos. (Nu răspândiți.) Sus cu rucola. Rotiți 3 până la 4 minute până când fundul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RucolaRucola
OțetOțet
BrânzăBrânză
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Auto

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista