Pizza Margherita

Pizza Margherita
Reteta Pizza Margherita ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 59 minute. Acest curs principal are 449 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare kosher, făină, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți 1 rețetă de aluat de pizza și lăsați să crească conform instrucțiunilor rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
2
Puneți aluatul, împărțiți-l în 1/2 și formați 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
3
Așezați 1 bilă într-o pungă de depozitare din plastic bine unsă și păstrați-o la frigider până la 2 zile.
4
Așezați celălalt pe o suprafață înmuiată, acoperiți cu un castron mare inversat și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați o piatră mare de copt pe cel mai mic raft al cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Praf generos o coajă de lemn cu făină și așezați aluatul pe coajă. Faceți o formă de disc apăsând aluatul cu călcâiul mâinilor, rotind aluatul între prese. Continuați să apăsați și să întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Întindeți sosul pe pizza într-un strat subțire și uniform, asigurându-vă că lăsați o margine de 1/4 inci în jurul marginilor pizza. Condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Glisați pizza pe piatra de copt și coaceți timp de 10 până la 14 minute sau până când brânza este topită și bulbucată și fundul crustei începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor, rupeți frunzele de busuioc și împrăștiați peste pizza. Feliați cu o roată de pizza și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Amestecați apa, uleiul, zahărul și sarea într-o cană de măsurare lichidă până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Împingeți făina și drojdia într-un castron mare, faceți o fântână în centru și adăugați amestecul lichid. Cu o lingură de lemn sau cu mâna, amestecați treptat făina în lichid pentru a face un aluat dur. Trageți aluatul împreună într-o bilă (dacă mai rămâne puțină făină, nu vă îngrijorați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată, prăfuită cu făină. Frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute, folosind mai multă făină, dacă este necesar, pentru a nu se lipi. Împărțiți în 4 porții egale, formați în bile și puneți o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Ungeți blaturile aluatului cu ulei, acoperiți cu folie de plastic și lăsați deoparte să crească la temperatura camerei până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În59 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista